Οι προτάσεις μας

  • All
  • Party
  • ανιματερ
  • βαπτιση
  • μπαλονια

Εντυπωσιακές αψίδες με τα χρώματα της επιλογής σας που καλωσορίζει τους καλεσμένους σας στη βάπτιση του παιδιού σας! Μπορεί να διακοσμήσει την είσοδο της εκκλησίας και του κέντρου, καθώς επίσης και τον χώρο πίσω από το τραπέζι των γονέων στη δεξίωση. Επίσης, σας δίνουμε και την δυνατότητα της εκτύπωσης του ονόματος του παιδιού σας! Κάντε την παραγγελία σας σε προσιτές και φιλικές τιμές!Ποιοί Είμαστε

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται από το 2000 στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας και της οργάνωσης εκδηλώσεων.
Με μακρόχρονη εμπειρία στα παιδικά πάρτι και στον χώρο του παιδικού θεάματος, έχουμε χτίσει μία ομάδα από έμπειρους, μόνιμους συνεργάτες (κλόουν, ζογκλέρ, ανιματέρ), καλύπτοντας όλο το φάσμα της παιδικής ψυχαγωγίας, από μικρές κλοουνίστικες παραστάσεις σε παιδικά πάρτι, μέχρι ολοκληρωμένες θεατρικές παραγωγές. Στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων, έχουμε δημιουργήσει μία έμπειρη ομάδα που συνδυάζει την τέχνη του χορού, των ακροβατικών και του θεάτρου δρόμου, προσφέροντάς σας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο κάθε φορά στο ύφος και τις ανάγκες σας. Τις πολύ ιδιαίτερες περιστάσεις τις ζωής σας (γάμος - βάπτιση), έχουμε φροντίσει να τις ομορφύνουμε ακόμα περισσότερο, με δροσερές προτάσεις για τους καλεσμένους σας αλλά και με αστραφτερά πυροτεχνήματα και παραμυθένιες μπαλονοδιακοσμήσεις. Με οδηγό την φαντασία και την εμπειρία μας προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας και προσδίδουμε ιδιαίτερο χρώμα και στυλ σε κάθε είδους εκδήλωση.
Και για όλους εσάς που θέλετε να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με έναν εναλλακτικό τρόπο, μπορούμε από κοινού να καταλήξουμε στην ιδανική για εσάς πρόταση προσεγγίζοντας το target group που σας ενδιαφέρει.

Το Όραμά μας

Ολοένα και περισσότερα παιδικά χαμόγελα…

Περισσότερα

Συντονιστείτε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, τις δράσεις μας και πιθανές συνεργασίες:
  Στείλτε μας email
  +30 210 724 7726
  +30 210 723 8561
  Κασαμπά 58-62 Καισαριανή, Αθήνα